Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Nu är det...



...kudden nästa.

Stars...



Grönt idag.

Jobbat hela dagen så nu är det tröttmössan på, sen nanna kudden.

Me, Myself and I...



Idag blev det rosa.

Julklappsjakten...







...fortsatte idag, har varit till ett köpcenter en bit härifrån. När vi anlände så hörde jag en "bekant" röst, på scen brevid ingången stod självaste lilla Amy Diamond, hade med mig kameran så jag passade på att skaffa bildbevis på det.

Nu är det nästan klart med inköpen av julklappar, känns skönt att vara ute i god tid för att slippa julstressen. Nu kan jag sitta och slappa istället när andra stressar.


Göra stan...



Det är nattöppet här i stan med massa erbjudanden så ska passa på att inhandla lite julklappar. Har hunnit med en "afterwork" en sväng, sen så var det planerat att ta en fika på något fik efter det men inget fik är öppet efter kl.19 här, tyvärr. Med undantag för idag då de har nattöppet på stan fast då stänger de tidigt för att öppna igen kl.20.
Det blev att koka ihop en latte här hemma istället i väntan på att affärerna öppnar. Den blev klockren. Recept: Kaffebryggare, nymalet kaffe, kastrull, mjölk och en visp = riktigt god och varm latte, inte ljummen latte.

Nu ska här städas...



Tjohoo! Försöker komma igång här. Tjohoo, så roligt, haha. Musiken på och trasan i handen.

Nope...



Det blev inte klänningen som jag funderade på. Den funkade inte på mig, satt inte så smickrande om jag säger så. Nu blir det att tänka om, ska fynda i min egen garderob.

Tack för tipset...



Jag fick ett bra tips mot torra läppar, tipset funkade klockrent! Tack! Jag brukar testa det mesta som ska vara bra när jag har dessa "torrperioder" men har inte hittat något som jag har varit riktigt nöjd med förrän nu.


Abstinens...



Konversationen till programmet "Leilas Jul" igår:

- Varför plågar du dig genom att titta på det där?

- Men (suck) det är ju så nära Choklad som jag kommer just nu...

Dagens...



Det är så bra när hon tar i...

Gala...



Vi ska ha temat "Gala och Glamour" en dag på jobbet. Så skojsigt att få flippa ut lite. Har spanat in en klänning som jag hittat på rean, ska kika om den finns kvar idag. Hittade ingen riktig bild på den så det får bli denna ovan, liten riktlinje iaf. Ni får gärna tipsa mig om någon snygg kofta eller liknande som jag kan bära till klänningen, rosa, svart...?

Sen så såg jag att de hade ett roligt matchande rosa hårspänne på HM, tror att det kan bli en rolig kombination.

Tröttismössan...



Jag har tagit på mig tröttismössan så det är rätt tomt för tillfället. Återkommer.

En sida av diamanten...



...Nothing Else Matters

Vad passar en måndag om inte denna...



Takida

What to do, what to do...



Funderar...

Vackert...



Regnbågsbron

Kom att tänka på en hund som betydde mycket för mig. Minns med glädje.

Stygg sticka...






Osynlig sticka...



Den sticks den stygga stickan. Lömsk och osynlig är den också så jag kan inte ta ut den med pincett. Suck...

Fyndade slips...



Jag blev förtjust i denna när jag knallade på stan häromdagen.

Ska klara...



Ska klara det.

Sammanfattning av helgen...



Japp, då var det söndag = jobb i morgon.

Helgen har varit till belåtelse, har fått öva på att vara social. Känner ju som sagt inte så många i denna lilla stad men i helgen har det umgåtts en del. I fredags så var vi några stycken på puben, riktigt trevligt. Käkade taco-buffé och tjötade. Jag kör ju min nyttiga period nu så jag drack vatten och kaffelatte. Vilken partyprisse jag är va!?

I lördags så bakades det pepparkakor, det doftar så gott med nygräddade pepparkakor. Till pepparkaksbaket så dracks det glögg. Till pepparkakorna dracks det mjölk, namnam. Joo, jag åt några pepparkakor och drack lite glögg, ok då... jag åt en lussebulle också. Detta ska inte leda till att jag faller dit igen och därmed basta!

Idag har jag övat på att vara social igen, haft besök, så det har socialfikats glögg, pepparkakor och lussebulle.

Gottstopp...





Puh, 2 veckor utan godis, det har gått över förväntan. Vågar inte smaka karra för då är det nog kört. Det är allt eller inget på godisfronten.

Ögonskuggor i färg...




Jag vill uppdatera massor, många färger. Köpte en palett med massa skuggor häromdagen men tyvärr så funkar det inte riktigt med konsistensen på skuggorna. De är väldigt kompakta och därmed svåra att sudda ut, det blir svårt att leka med dem. Ville komma undan billigt men upptäckte att det är värt att lägga ut någon extra krona på skuggor med mer pigment i. Skulle sitta fint om skuggorna ovan låg i min sminkväska.

Hahaha...



Detta avsnitt är så klockrent, haha. Kan inte motstå hans bländande leende.

Ross är på date.




För att inte tala om denna...

Ross vill bli brun.

Voffe abstinens...



 
 
 

Jag har hund-abstinens. Det är speciellt när jag är ute och promenerar som jag saknar en kompakt tufs vid min sida. Brukar kika på "mannen som talar med hundar" när jag vill ha en liten dos av voffe, då får man iaf se men inte röra.

Har varken tid eller de rätta förutsättningarna för en voffsing nu. Kanske imorgon...

Nu rök den...



Nu rök tofsen, jag blev less, så nu är jag en kortrufsis istället.

Hmmm...



Känner mig inte så kreativ ikväll. Jobbat idag så jag har fått mycket utlopp av det på jobbet. Alltså, nu glömde jag matlådan igen. Igår tänkte jag att jag var duktig som hade kommit ihåg matlådan flera dagar i följd, självklart så glömde jag den idag då. Jag är tankspridd jag.

När jag åkte hem från jobbet idag så hörde jag en låt på radion som jag inte hade hört på mycket länge, jag hade i stort sett glömt bort den. De sade inte vad den heter eller vem som sjunger den och jag kan inte komma ihåg men jag vill. Om jag inte kommer på vem det är som sjunger den så kommer jag att glömma bort den igen. Kanske kan få lite hjälp?

Go ahead ...mmm.nanana hip hop dancing nana... Nana da nanana lalala lalala dana...

Hör av er om det klickar.


Ny frippa...



Okidoki, då har jag varit till frissan och klippt litegranna, format till och så. Skönt att få det klippt, det behövdes. Ville bli klippt så att inte frisyren klipps efter "tofsen" utan så att det skulle bli en frisyr med tofsen som bihang. Blev inte riktigt så, så jag tog till mr.sax när jag kom hem och då blev det som jag ville ha. Sen så har jag färgat "tofsen" mörkbrun/svart, det fixade jag också själv. Kul med lite omväxling, känner mig rätt nöjd nu.

Jag måste nästan alltid tvätta håret när jag varit hos frissan för jag är inte van vid att ha så mycket produkter i håret. Samtidigt så tycker jag att det är roligt att kolla hur frissan fixar håret så de får gå lös hur de vill med produkter. Någonting jag har lagt märke till på mina senaste frisörbesök är att de alltid ska "fluffa upp". Jag känner mig som en monchichi i håret då. Är väl snyggt på sitt sätt men jag trivs då inte så. Nåja, alltid lika intressant att kika på vad de gör av slutresulatet.

Dagens träningspass...



Jag har kommit på att jag kan passa på att utnyttja trapporna i huset som träningsredskap. Tog på mig träningsskorna, träningskläderna och drog igång musik, sen så har jag sprungit ,hoppat och steppat hit och dit. Det blev ett lagomt hårt pass, hädanefter så ska jag nöta upp trapporna ordentligt.

Nu är det snart jobb, börjar sent idag.

Snubblade över...



...denna:

If you love somebody, let them go,
for if they return, they where always yours.

And if they don´t, they never were.


Kahlil Gibran



Mera inspiration...



De är grymma. Härligt underhållande gäng.

Bölkalas...




Ååååh, jag börjar alltid böla när jag ser "Extreme home makeover".
Försöker undvika att kolla på programmet, men nu råkade jag slå på kanalen precis när det började. Tänkte att jag kanske kan kika lite iaf... nu sitter jag här och bölar och kan förstås inte slita mig förrän programmet är slut.

Jaa, så gick det med "bara kika lite"... snyft.

Låt dig inspireras...




Denna tjejens makeuper/makeupvideos ger mig mycket inspiration. Gillas!

Me like...



...Nellly Furtado.

Denna låt gillar jag skarpt, den är skön.


Alla dessa papper...



Alltså, alla dessa papper som ska fyllas i hit och dit... Varför ska det vara så komplicerat, man fyller i ett papper med de uppgifter som efterfrågas, japp, ok klar. Näää, inte duger ju det, då skickar de hem pappret igen med bifogat blad där det står ikryssat vilken uppgift man glömt. Jaha ok, det kan jag ta... så länge är jag med men när de vill att man ska fylla i något som redan är ifyllt. Vad menas? Kan de inte skicka med en förklaring på vad de egentligen vill.

Alltså, jag vet inte hur det är med er andra men jag skulle behöva gå en kurs i att fylla i papper.

TV...



Ska kika på film och dricka bubbelvatten. Japp, så ser min kväll ut i denna lilla (mysiga) stad.

Storm...



Lite knagglig kvalitet men så grym låt och text.

LIFEHOUSE-STORM

Med andra färger...



Önskelista till tomten...



Sitter och skriver en önskelista till tomten, måste vara ute i god tid så att han hinner införskaffa så mycket som möjligt från listan. Blir inte lika lång lista som när jag var en liten plutt utan den består av mindre än tio saker. För er som känner att ni vill hjälpa tomten så har ni delar av listan här:

AKVARELLFÄRGER

PÅSLAKAN Stort

ÖRNGOTT

BÖCKER om makeup




Morgon...



Idag är jag ledig första dagen på en vecka, skööönt. Kruxet är bara vad jag ska göra av min lediga dag. Jag känner ju inte så många i denna lilla stad. Det löser sig, jag brukar hitta något att roa mig med, lättroad som jag är.

Iaf, här är en bra version av Septembers "Satellite", passande nu på morgonkvisten.

Rastlös...



Då kan jag roa mig med sånt här. Blev rätt bra faktiskt, över förväntan.

Fossingarna...



Lång stående arbetsdag. Jag är trött i fossingarna, skulle kunna ligga med fötterna upp i flera timmar.

Music...



Ikväll är det underhållning i form av MTV Music Awards. Musik, gala och glamor i ett.

Glömde inte min arbetskamrat idag, tralalala...



Ojojoj, jag tycker att det är roligt med sällskap i bilen till jobbet men jag blir lite nervig. På ett tidigare jobb så glömde jag min arbetskamrat... hmmrf... mer än en gång. En annan gång när jag skulle få åka med samma arbetskamrat så glömde jag bort det och tog bilen till jobbet. Jag kom inte ihåg vad vi bestämt förrän han ringde och frågade vart jag var, min arbetskamrat stod nämligen utanför mig och väntade... 2 mil från jobbet. Kanske inte så populärt direkt...

Numera så ställer jag in mobilen på en påminnelse...

Idol...



Så roligt att se Idol ikväll, riktigt underhållande omgång. Tycker att Kevin äger, sen gör det ju inget att han även visar vart Norrbotten ligger på kartan.

I dag...



Det blev en lång arbetsdag i dag. Jag är inte så aktiv för tillfället, blir nog tidigt ikväll också.

Snark...



Det blir en tidig kväll, börjar jobba 06.00.

Nattinatt.

Musik...



Hittade min mp3 spelare, promenaden blev därmed mycket trevligare. Gick lättare idag än igår.


Nya tag...



Ny dag, nya tag. Nu blir det promenad, hittar inte min mp3 spelare... det är så trist att promenixa utan den. Måste leta lite.

Tjejer som rockar...



Skön låt.



Tungt.



Denna håller än.



Bra låt, annorlunda video, snygg tattoo.

Kikade på några musikvideos med Anouk, hon förändrar verkligen sin egen stil genom alla. Inspirerande.

Första dagen avklarad...



Första sötsaksfria dagen avklarad, tjohoo! Tog mig igenom promenaden också, puh.

Halloween...



Vi hade bestämt att vi skulle spöka ut oss lite till jobbet i lördags så jag gjorde mig spökblek och lade en sotig mörk skugga runt ögonen, skippade rouge och allt vad färg heter. Såg inte så pigg och levande ut. När jag kommer till jobbet så frågar min arbetskamrat "Men... skulle inte du också klä ut dig?"

Ok, jag är blek men så blek?!

Promenix...



Nu ska jag ut och promenixa. Har glömt bort hur man gör men det tar sig, sitter nog i bakhuvudet.

Abstinensen...



...har redan startat upp i huvudet, sockerzombien spökar.

Imorgon gäller det...



Abstinens värre!

Ska bli hälsosam de närmaste veckorna, jag har fått godismage och en kass kondition. Nu ska det slutas med godis och ersättas med promenader. Det kommer att bli många dagar med abstinens och medföljande kasst humör.

Sockerzombie väck!

Okidoki då...

Jag har blivit utmanad av Ela.

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

7 saker om mig:

Jag...

...vill ta mc-kort
...har haft minst 5 olika hårfärger hittills i år
...har gått kurs i magdans
...har gått gitarrkurs
...glömmer nästan alltid matlådan
...sitter i skräddarställning på stolen vid matbordet
...bryter lite mot Elas regler nu

 

RSS 2.0