Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Snö...



När inte snön kommer hit så åker jag till snön.

God Jul och Gott Nytt År

Bra bra...



Dangerous. Fy fy... Bra låt.

Tralala...



Tjohoo! Den svänger...

Rensa i röran...



Jag läste en bok om att rensa, röja och städa häromkvällen, detta medförde att jag igår städade hela badrummet och idag har jag rensat mina garderober på kläder. Jag hade velat fortsätta nu när jag ändå är på G men jag måste hinna med att nanna kudden också.

Rock N' Roll...



Gammal goding.

Joan Jett  - "I Love Rock N' Roll"

Tips...



Lumenes Touch Of Radiance Highlighter. Jag har inte testat den förrän nu i den uppdaterade versionen. Den är tunn och samtidigt täckande i konsistensen vilket medför att den inte lägger sig i "fina linjer". Me like.

Sådär...



...då har jag ätit. Nu har jag även kommit på trixet med att få till potatisen (efter många om och men). Nog om det.

En sådan här skulle jag kunna tänka mig att ha. Nu säger ju inte bilden så mycket om vad det är men den är riktigt intressant invändigt, finns på IKEA.

Bakad potatis 2 - nytt försök...



Har potatis på G i ugnen. Ska inte berätta hur det har gått hittills men det jag kan avslöja är att än så länge gapar tallriken tom...

När jag ändå är på G...



...här är en till.

Argument för de tankspridda.

På tal om tankspridd:

Jag köpte en billig och enkel mobil i julklapp till en person som bara efter någon dag köpte en billig och enkel mobil till sig själv. Därför åkte vi i veckan tillbaka till det köpcenter som jag köpte den på, 8 mil härifrån, för att lämna igen mobilen. När vi kört de åtta milen och jag såg köpcentret framför mig så kom jag på en ganska viktig sak... jag hade glömt mobilen.

-Vet du, jag har lyckats med en sak...

-Jaha, vaddå?

-Jag har glömt mobilen...

-Va, skojar du? Men det var ju det vi åkte hit för...

-Jo, jag vet men vi kan väl göra det bästa av situationen, vi kan ju försöka ha trevligt iaf.

-Mmmm, det går ju ändå inte att göra något åt det nu...

-Nää... suck...

Och...



...denna kom jag "snilleblixten" på igår när jag åt en morot.

Mitt sällskap skalade och gjorde i ordning en morot för att gnaga på. Jag ville också gnaga lite så jag frågade om jag fick ta en tugga. Det gick bra, jag tog moroten, tog en tugga, två tuggor, tre tuggor...
När jag hade kvar en liten stump av moroten så kände jag mig iaktagen, vände mig om och såg en besviken min som tittade på mig och moroten. Ooops, då kom jag på mig... det var inte min morot.

Vad jag lärde mig av detta?
Att jag ska skala mina egna morötter och att jag ska äta morötter oftare.

Lång natt...



Ok, nu är det väl så att jag inte alls riktigt ridit ut min förkylning som jag igår trodde. Det blir ofta sådär för mig att jag tror att jag är frisk som en nötkärna bara för att jag börjar bli lite piggare. Jag jobbade hela dagen lång igår (även fast jag kanske skulle legat nerbäddad istället). Var sliten på kvällen men ändå piggare än tidigare kvällar som jag haft feber och umgåtts med pappersnäsdukar nätterna igenom. Inatt så vaknade jag av hosta och av att jag hade stickningar i bröstet, försökte andas djupa andetag för då brukar det släppa men det funkade inte. Försökte sitta/ligga annorlunda men det funkade inte heller. Tillslut somnade jag om igen men nu idag när jag vaknat så känner jag av det fortfarande, så jag har kommit fram till att jag nog behöver ta det lugnt idag och att jag nog inte alls var så pigg och alert som jag trodde igår. Jag som skulle hinna med att göra så mycket idag... suck. Ok, vila idag!

Lördagens...


Jooo...



...men så att. Har inte varit så pigg och alert de senaste dagarna men nu har jag tagit ut papperstussarna, jag har ridit ut min förkylning. För att slippa snyta sig hela nätterna så har jag ett tips: "Pappersnäsdukar är bra som korkar".

Tungt...



Abstinens. Knäck, julgodis och choklad i alla dess former vart jag än tittar. Nam nam nam...

Buhuu...



Nu ska det snart spökas, jag ska kika på "det okända". Spännande.

Ojojoj...



...att det ska vara så svårt att laga till en ungnsbakad potatis. Alltså hur svårt kan det vara? Om ni frågar mig så är det inte alltid så simpelt. Jag blev hungrig för några timmar sen, kom på att jag kunde göra ungnsbakad potatis. Bara att lägga in potatisen i ugnen och sedan sköter det sig själv... trodde jag.

Efter en timme i ugnen så tog jag ut potatisen och lade den på tallriken, på med röran och sen... nää, den var stenhård. Plockade upp potatisen från tallriken och satte tillbaka potatisen i ugnen en halvtimme till. Efter en halvtimme tog jag ut potatisen, lade den på tallriken, på med röran och sen... näää. Pottisen var fortfarande halvrå... varför? Någon kock, någon?

Det blev ingen potatis, det blev fil och flingor.

Nästa gång ska jag klara det...

Härligt flummiga....



Mia och Klara

Kolla in denna, helt sjukt, haha.

Jag är lite småförtjust...



 ...i denna klänning från Stylebystars.com. Wow, säger jag. Partyparty.

För morgontröttisar...



Måste säga att jag tycker att denna mascara är underskattad, iaf i mitt tycke. Kanske ingen mascara till partyt men den passar mig utmärkt på vardagarna. Jag är rätt tröttis på morgonen vilket betyder att jag vill att makeupen ska gå fort att få till, här passar denna lilla rosa krabat in. Den gör sitt jobb helt enkelt, jag slipper bli tjurig för att fransarna klumpar ihop sig eller att de blir ojämna och konstiga, jag slipper i ren protest tvätta bort allt och börja om igen. Sen så är det ju så att det som passar mig kanske inte passar andra och vice versa men jag tycker att det är roligt att både ge och att få tips.

Räkna får...



Jag har jobbat från morgon till kväll så nu är det snart dags för att räkna får.

Rastlösa jag...



...på min lediga dag. Funderar på att läsa en bok men jag somnar oftast och jag har ingen lust att sova. Jag ska ta och lägga mig under täcket och fundera ut något. Kanske jag ändå somnar, kanske inte, kanske jag kan drömma någon spännande dröm. Ok, nu ska jag ta och försöka att fundera ut något vettigt att roa mig med. Täcket nästa.

En blöt frukost...



Japp, då vart det blött igen. Tappade tekoppen i golvet, förstår inte riktigt hur det gick till men plötsligt låg den där mitt i en stor blöt pöl av te. Te på golvet, te på väggar, te på köksskåp. Jag plockade fram skurborsten med ett leende på läpparna, för mitt i röran var jag glad för att det inte hamnade på mig.

Robert Gustavsson...

 

Festligt och flummigt värre, kolla själva.

Haha...



Parlamentet = en halvtimmes underhållning och skratt

Att skura golven...




Häromdagen var jag duktig och skurade... det var en pärs. Först när jag skulle fylla på vatten i hinken så lyckades jag av någon anledning tappa taget om duschslangen. Efter att jag kämpat för att få tag i den var jag dygnsur. Det rann vatten från håret, tröjan, strumporna blev blöta och hela badrummet var blött. Jag blev tjinkig och vägrade torka håret, så jag bara fortsatte som om ingenting hade hänt. Sen så skurade jag på övervåningen, när jag skulle gå ner för trapporna med hinken i handen så höll jag på att halka i trapporna tack vare mina blöta strumpor. Sen så har jag en sådan där fiffig skurhink som har en "uppsamlare" för det smutsiga vattnet så att det inte blandas med det rena "en hink i hinken" så att säga. När jag hade skurat klart så skulle jag bära in hinken till badrummet igen, Att "hinken i hinken" var full gjorde att hinken välte över när jag skulle bära den i handtaget och allt smutsvatten rann ut över det nyskurade golvet. Jag bet ihop, skurade upp vattnet, tömde hinken, satte tillbaka den på sin plats och sen låtsades jag som om ingenting hade hänt...

Dagen idag...



Det finns bättre och det finns sämre dagar...

Fågel vs vovve...



Var ute och körde bil tillsammans med gott sällskap en dag här i kvarteren när jag plötsligt fick se en minivovve kika ut från en gård. Jag trodde att jag såg i syne för när jag kikade igen så var vovven borta. Vi diskuterade i bilen och kom fram till att det nog var en mörk fågel som jag sett. Idag så såg jag minivovven igen. När jag berättade det så lät det så här:

-Nu såg jag minivovven igen, det var inte en fågel!

-Nää, du såg i syne.

-Nää, det var en liten vovve, en sådan som är så liten att man kan råka trampa på den. Den hade fyra ben, två öron och en svans.

-Jag tror att det var två fåglar som stod brevid varandra så att det såg ut som två öron, fyra ben och en svans.

-Suck, du ska nog få se...

Musik i bilen...



Alltså, jag har funderat på en sak. Varför är det så att vissa låtar som dyker upp på radio i bilen låter grymma på plats men sen när jag lyssnar på dem hemma så är vissa av dem inte alls lika bra?! Andra låtar passar inte i bilen utan är bättre när jag lyssnar på dem hemma osv., samtidigt som det finns låtar som är bra vart jag än lyssnar på dem. Intressant det där, tål att funderas på.

Jag skrämde dem...



Hade personalmöte idag så jag tog inte på mig mina arbetskläder utan passade på att använda mycket färger. Ville matcha ögonmakeupen med kläderna så jag började sminka mig i knallrosa. När jag hunnit halvägs så kikade jag på klockan och insåg att jag måste avsluta där jag håller på och åka på en gång.
Anlände till jobbet, när vi skulle gå till lokalen som mötet skulle hålla till i så dök det upp ett gäng grabbar bakom oss. De "spanade in oss" bakifrån, visslade och levde om. Bakifrån såg jag neutral ut med mina gråa jeans och svarta kofta. När vi närmade oss lokalen (grabbarna gick fortfarande bakom oss) så kom vi på att vi skulle köpa fika. Jag fick uppgiften att springa och köpa. Grabbarna hade inte riktigt hunnit ikapp oss så det gick bakom ett hörn, när jag rundade hörnet och därmed "mötte" killarna istället så hörde och såg jag deras förväntan om vilken syn de trodde att de skulle få se. Hahaha, de blev först tyst sen hörde jag dem sucka och beklaga sig. Stackarna blev smått chockade och besvikna över synen som de såg. Framifrån så hade jag lila tröja, knallrosa linne som stack fram, rosa sjal, rufsig i håret och pricken över i:et chockrosa utsmetad ögonskugga. Haha, tjii fick de!

Disco dunk...



 Blev överraskad när det är Darin som sjunger. Skön låt, blir som sugen på att dansa.

Tjohoo...



Den svänger...

RSS 2.0