Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Färdig...



Både jag och tvätten är färdiga, kläderna är nytvättade och jag är färdig efter en lång dag med tvättmedel och snurrande maskiner. Nu är det natten.

Tvätta tvätta...



Idag tvättas det för fulla muggar. Måste göras även fast jag gärna skulle göra något annat på min lediga dag men det är skönt när det är gjort.

Imorgon är det en ledig dag utan tvätt. Längtar tills imorgon...

Se men inte röra...



Hur kan en skål med godis se så välkomnande ut? Jo, tack vare alla roliga färger, former och varianter. Tänk om alla hade varit t.ex gråa och stöpta i samma form... booring.

Tycker att det är rätt taskigt att göra dem så roliga och frestande... men jag är tuff, jag kan stå emot...

Inte idag... men kanske imorgon...

Idag tittar jag på dem och sen så gnager jag.

Puh...



Nu får jag vila rösten i någon dag, hes som jag är. Låter som whiskeyröst efter denna arbetsdag.

En inspirerande kväll...


Kikat på konst, det vill säga på Miami Ink.

By the way...



En bild från resan.

Hemma igen...



Nu är jag hemma igen. Det var en häftig resa med gott sällskap.

Är lite sjuk så jag är därmed lite bitter för tillfället men det tar sig. Just nu ska jag ägna mig åt att vara lite bitter.

Packa väskan...


Åker imorgon och kommer tillbaka med nya erfarenheter och upplevelser om några dagar. Tjupp, tjupp! Ha det så finfint här i Sverige!

/Fluff

Ny dag, nya tag...



Ok, jag gillar inte riktigt spindlar. Jag skulle fortsätta städa idag, lyfte på en låda och där satt den... en STOR. Spindlarna är väldigt stora här nere jämfört med uppe i norr. Jag blev stel, spindeln blev stel och sen platt. Läskigt det där, gillar inte att "platta till" men vad gör man? Jag vill inte att de ska bo här, slänger jag ut den så kommer den väl tillbaka...

Puh, fortsätter städa när jag får sällskap så att jag slipper platta en till, det överlåter jag till någon annan istället.

Att hänga upp två lampor...



Idag har jag hängt upp två lampor, det var inte vilka lampor som helst utan lampor från Ikea. Vi vet ju alla hur det kan gå då... utan instruktionsbok. Lampan var ju i flera delar och skulle därmed moteras ihop... av mig.
Kontakten som går från lampan och ska fästas vid takfästet där uttaget sitter skulle man montera dit själv. Tänkte att visst klarar jag av det men eftersom det inte alltid går som jag vill att det ska göra, så ringde jag en vän som är elektriker. Jag har lärt mig att man inte ska pilla i kontakter och hålla på med kablar och grejer hur som helst.

Ok, jag ringde och förklarade läget, han frågade om kablarna hade någon färg. Jo, det hade de... blå och brun på kontakten och blå och brun på lampan.
Då förklarade han att jag skulle sätta den blå vid den blåa och den bruna vid den bruna.
Japp... och det här ringde jag en vän för...

Jag lyckades med det hela och kände mig förstås stolt när jag var klar och allt satt på plats. Självklart så skröt jag ju lite om det, vilket kanske inte riktigt gick hem. För frågan jag fick då var ju ... "Men var det inte samma färg på kablarna som skulle fästas ihop... och det var väl bara två?"

Jag är ändå stolt.

Paus...


Måste ta en liiten paus, inte för länge för då hinner jag hitta på något annat. Måste vara fokuserad.. STÄDA... STÄDA.
Det har blivit ett projekt det här.

Det gick inte att städa till "The Voice", det var för soft musik. Däremot så gick det bättre till "Radio Seven", där var det drag. Så det är ett tips om ni gillar sån musik.

Inte riktigt än...



Snart ska jag börja städa men jag har ju faktiskt haft SÅÅ mycket annat att göra...
Har fixat kaffe så nu ska jag dopa mig lite granna och sen köra... som det är tänkt iaf... om inte någonting kommer emellan. Ok, jag är ledig idag så jag måste bita ihop och sätta igång, skulle uppskatta en hejarklack här nu.

Nu blir det kaffe, The Voice i högtalarna och sen STÄDA!

Fastnar...




Nää, nu måste jag städa. Jag fastnar här med fingrarna på tangentbordet. Nyfiken som jag är så kikar jag hit och dit, det ena leder till det andra och tvärt om. Såå, jag tänkte om jag skriver att jag ska städa här så kanske jag får press på mig att göra det. Sen så kanske jag inte mitt i allt "kommer på" allt annat som ska göras förrän jag kan börja med trasan.
Ok, då kör jag nu!

Träna upp ditt minne...



Jag har funderat på att gå med i de "Tankspriddas Riksförbund".

Jag köpte en bok för flera år sedan som hette något i stil med "träna upp ditt minne", grejen är den att jag alltid glömmer bort den... Hur gör man då?

Skriver en påminnelse på handen? Nää, det går inte för då ser jag det jag skrivit men jag tänker inte på det för jag har så mycket annat att tänka på.

Ställer in en påminnelse på mobilen? Går inte heller, när den ringer har jag alltid något annat för mig, så jag kikar.. och glömmer.

Lägger fram boken? Eftersom jag glömmer bort den emellanåt så funkar inte det heller. För när ska jag komma ihåg att göra det?

Skriver en påminnelse på en lapp? Det går inte heller för jag har så många andra lappar överallt så den blir bara en i mängden.


Jag har en bok som heter "handbok för de tankspridda", den är så rolig och jag kan verkligen känna igen mig i mycket. Det finns verkliga händelser som de skriver om i boken. Bl.a så var det en kvinna som hade tagit bussen till bilbesiktningen. Hahaha, den är så bra. Inte för att jag lyckats med just det men med mycket annat.

Vardagen blir liksom inte tråkig, den fylls med massa överaskningar och ibland lite action när man är tankspridd. Man lär sig att vara kreativ i tanken för att kunna förklara sig till andra. För samtidigt som iaf jag är tankspridd så är jag skärpt samtidigt. Hur nu det går ihop... men det går.

Räkor...



Jag har tyckt att fisk är lite jobbigt att äta för att man måste rensa den men... räkor är nästan värre. Är man hungrig så är det frustrerande att sitta och klösa i skalet. En liiiten bit i sänder, man ska inte ha bråttom. Även fast jag inte hade det så blev jag stressad. Gott var det iaf, så det var värt att vänta på.

Det lutar ändå mer åt fisk...

Citron...



På tal om citron..

Jag hade avslutningsfest med mitt förra jobb. Vi åkte och bowlade tillsammans. Jag smet in på toan när alla var i full gång med bowlingen. När jag kom ut igen så var det helt tyst och tomt i hela hallen. Ingen, inte ens personalen var kvar. Det kändes som i "twilight zone". Jag gick ut från hallen och där var endast en enda arbetskamrat kvar (som väntade på mig), alla andra hade redan tagit taxi eller bil in till stan. Vi hade inget annat val än att ringa till chefen som vände om och hämtade oss..

När vi kom fram till stan så skulle vi äta, jag beställde fisk. Till fisken fick vi en citronbit, som jag förstås ville utnyttja. Jag pressade den och slant lite så att citronsaften stack i väg åt ett ett helt annat håll... självklart in i en annan kollegas öga. Han skrek till och där satt jag med min citron i handen...

Jag är smidig jag. Nåja, de kommer ihåg mig iaf.

Tjupp tjupp!



Tadaa, nu e det kittat. Hehe

RSS 2.0