Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

I morgon...



...så blir det promenad innan frukost. Längtar redan efter att gå ut i det (förhoppningsvis) soliga vädret.

Nya tag...



Ok, ikväll sa jag adjö till glass för ett tag framöver. Istället för att byta ut frukost och lunch mot brunch bestående av godis så ska jag nu ta mig i kragen och äta frukost, lunch middag +  powerwalks/jogging. Det är inte så lätt att avstå från ett återkommande beroende - socker.

En liten uppdatering...



Vad ska jag hitta på då? Vet inte, slänger in en låt istället...

Nu startar...



...jag snart och beger mig upp till snön.

Idag blir det...





...en "skönhetsmask" med inspiration från påskens färger, dvs färgglad. Jag drömde att jag hade inhandlat två små tussiga och söta kycklingar inatt. Jag tänkte att "kan Chandler och Joey, så kan jag". Ändå skönt att det var en dröm...

Från det ena till...



...påskägg! Det närmar sig, namnamnam.

Frozen...


Nu är det nära...



...att bägaren rinner över. Klarar inte många droppar till...

Mmmmm...





...mums.

Lagt ner...



...grapefrukt. Ojoj, det var inte lätt men det behövdes göras. Verkar inte vara bra att äta för mycket av just grapefrukt och jag kan erkänna att jag åt många under min grapefrukt-period. Nu är jag inne på tomater, namnamnam!

Oj...



...vilken udda dag. Vissa dagar är underliga...

Skönhetsmasken...



Nu ska jag ta och lägga på mig skönhetsmasken, fixa håret och svida om till arbetskläder. Ha en bra dag.

Efter tio...



En kopp te med sällskap av Malou på tvn, trevlig underhållning på förmiddagen. Efter detta så inväntas arbete, börjar sent idag.

Morgon promenad...



Snart blir det att bege sig ut och promenera. Ska inte ge upp! Bara att bita ihop och knalla på. Det är riktigt härligt faktiskt att starta dagen i promenadspåret.

Time To Rock...





Me like. Här har ni fler roliga t-shirts.

Jag fick till det...



Äntligen! Jag fick till det... håret alltså. Tjohoo, vilken lättnad, nu kan jag bara låta det växa ett tag. Vill ha längre hår, vill kunna göra flätor och uppsättningar. Puh!

Pink...


Snöat in mig...



Jag har snöat in mig på mitt hår! Suck, kan inte sluta förrän jag är nöjd, intressant att se hur detta urartar sig. Ska försöka få till en mer "naturlig" nyans idag. Detta blir dagens utmaning. Just nu har jag som sagt en hårfärg som egentligen inte existerar. Fick ett tips om att jag kan kalla den för melerad eller "melaaange" - låter lite exklusivare. Återkommer om resultatet, kanske till och med slänger in en bild, eller några, så småningom.

Söndag...



I dag har jag övat på min nya roll som hurtbulle, tog en morgonpromenad som start på dagen.
 
Jag är så otålig, började knalla i veckan (efter ett långt uppehåll) och vill redan se resultat... men... sådant tar sin tid, måste påminna mig själv om detta så att jag inte ger upp när jag knappt har börjat. Det är ju inte en veckas hårdträning jag har bakom mig, det är en veckas promenader! Det är bara att bita ihop och fortsätta... promenera. 

Förnyat...



...körkortet. Samlar på åren, börjar komma upp i några nu, känns lite extra idag när jag ska hämta ut mitt körkort som jag "förnyat" eftersom mitt gamla har gått ut. Hmm, intressant att det gått tio år sen jag hämtade ut mitt förra.

Mixtrat...



Oki, nu har jag grejat med håret igen. Sitter och tittar mig i spegeln och försöker att komma på vad jag kan kalla färgen som jag nu har. Lade i en guldig toning (tips från coachen), neutraliserade det gröna... hmm till en hyfsad nyans. Kan väl förklara den lite som gul/grön/gyllen, kanske tar sig. Blev bättre iaf, tjohoo. Tog till saxen också, kapade av lite nötta toppar. Uppklippt à la fluffo kan man nog kalla det.

Grönt...



...hår. Intressant, nu har jag provat på det också. Alltid lika spännande när man kör "hemmafix" på håret, kan bli precis hur som helst. Imorgon blir det att inhandla en toning som innehåller rött pigment så att det (förhoppningsvis) tonar ner det gröna och blir en hyfsad naturlig nyans. Spännande att se hur det blir, nu är jag grön iaf...

Hurtbulle...



Jag försöker att bli en hurtbulle. Promenerat igår och idag, måste få det att bli till en vana. Måste jobba för att behålla formen när åren plussas på. Kan inte bara ligga och slappa i soffan med en godispåse i handen och tro att det inte händer något, för det gör det. Om jag nu, som den godisgris jag är, ska fortsätta gnaga så måste jag också jobba för det. På med träningsskorna, fram med hantlarna! Vad gör man inte för lite godis...

RSS 2.0