Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Några...

...av de saker som inhandlades under resan.



Dessa färgglada armband fastnade jag för. I vanliga fall så är de flesta armbandsringar för stora för mig men inte dessa.




Jag gillar stjärnor av alla de slag. Detta halsband hittade jag på en mysig marknad där de flesta av utställarna sålde egentillverkade produkter.




Även denna är ett fynd från den mysiga lilla marknaden. Färgen på detta armband kommer verkligen inte till sin rätt på bilden. Blev förtjust i detta armband och deras glada och roliga smycken överhuvudtaget. Snyggt och annorlunda. Kika in på deras hemsida www.lejudesigns.com

Hemma igen...

Bilder från resan:



Big Ben.




Godaste Margheritan. Söta små tekannor som teet serverades i.




Det blev många svängar hit och dit.




Utsikten från hotellrummet. Osten som serverades till frukosten var de tjockaste ostskivorna som jag har sett. Det var ungefär som att äta ost med lite bröd på istället för bröd med ost.

Väskan packad...



See ya.



Packa kappsäcken...



Idag packas väskan för att imorgon åka iväg på en tur mot nya upplevelser och erfarenheter. Så nu vässar jag på språket genom att kika på massor av vänner utan text. På tal om text så är det lustigt ibland, jag kan sitta och kika på en film i en timme utan några problem med att förstå vad de säger förrän jag kommer på att det inte finns någon text, då kan det plötsligt bli knepigt att förstå vad de säger och att hänga med på allt, jag börjar tänka för mycket på det helt enkelt.

Färgglad...



Kitty

Makeupen som Kitty hade på sig häromdagen när hon var gäst hos Malou i programmet "Efter tio" var riktigt läcker. Mycket grön ögonskugga med rosa läppar till, otippat snygg kombination.

Skumt...



...det känns att vara långledig till veckan, självklart skönt också. Nu är det nattmössan på som gäller.

Söt bild.

Färger att leka med...




...i denna nykomling från Isadora.

Spontanjobba...



Det blir att spontanjobba idag på min lediga dag. Känns rätt lugnt ändå, börjar inte förrän 16.00, så ingen stress här inte.

Doft...



Denna nya eftertraktade parfym från DKNY har jag doftat på. Den är härligt somrig, enligt mitt tycke, med noter av svarta vinbär, aprikos, grapefrukt (namnam) , jasmin och ljust trä. Jag kan tänka mig att inhandla denna för att den funkar på mig. Något som är bra med parfymer är att de doftar olika på olika personer, detta medför att även en populär doft kan upplevas som unik.

Promenad...



Yes, nu har jag klarat av en ordentlig promenad. Känner mig några centimeter längre nu. Sist var det tungt, jag promenerade med en arbetskamrat, hon körde gärnet med mig. Var helt slut efteråt, idag känns det riktigt bra efter samma pass så det går framåt. Måste väcka liv i hurtbullen inom mig.

Kikat på Melodifestivalen...



Alcazar

Den rosa outfiten på bilden är häftig, gillar färgerna och modellen, fast kanske inget som jag skulle trä på mig själv, hade nog sett rätt lustigt ut, hehe. Annars så diggade jag Carolina af Ugglas framträdande, tuff liten kvinna.

Underhållning...



Haha, kan inte få nog av vänner.

Phoebe and I.

I min dubbla bubbla...



Den senaste tiden har det känts som att jag har vandrat omkring i min egna dubbla bubbla. När jag har vaknat på morgonen så har jag väntat på att piggna till men det kommer inte. Jag är seg hela dagarna igenom, det känns som att jag vandrar omkring i dvala för tillfället. Så, nu väntar jag på att vakna.

Avklarat...



Nu har jag tränat, så skönt. Nu blir det te nästa.

Snart träning...



Det känns som en uppförsbacke idag. Kommer att kännas skönt efter passet men inte nu, känner mig inte taggad för tillfället. Känns bättre när jag får bekanta mig med de nya träningslokalerna, i början brukar jag känna mig så bortkommen innan jag vet vart allt ligger, hur maskinerna funkar o.s.v.

Apelsin, mandarin, citron...



...det doftar denna uppfriskande kroppsspray. Härligt uppiggande på morgonen för morgontröttisar som mig.

Blev två sidor...



Jag puffade upp kuddarna ordentligt så att jag kunde sitta upp och läsa, riktade en stark läslampa mot boken och började läsa. Två sidor klarade jag med ansträngnig sen fattade jag inte vad jag läste, var alldeles för trött för att koncentrera mig, suck. Någon som har något bra husmorstips om hur jag kan hålla mig pigg och vaken vid bokläsning?

Soft...



Jag och denna behandling för håret har blivit kompisar i veckan. Nu slipper jag känna mig som en kvast. Håret behövde hjälp med fukt och reparation, detta fixades med hjälp av denna produkt. Nu är mitt torra och flygiga vinterhår glansigt och fint.

Läsa bok...



Ska försöka ge mig på att läsa en bok nu utan att somna. Det där är knepigt, för jag gillar att läsa men jag blir ofta så trött när jag läser. Har laddat upp med kaffe så att jag ska kunna hålla ögonen öppna. Ok... puh, nu gäller det! Inte somna, vill läsa...

Återkommer, förhoppningsvis några sidor rikare.

Humor...


Jag har märkt att det är lätt att missuppfatta mig för att jag har en något knepig humor tydligen. Detta blir ganska uppenbart när jag hamnar på okänd mark och andra människor tittar konstigt på mig med huvudet på sned. Jag måste klura på det där.

Ledig idag...



Ätit en biggibagga frukost, nu blir det en kopp färskmalet kaffe på det. (Intresseklubben noterar)

RSS 2.0