Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Ishockey...



Idag blir det ishockey live, skojsigt.

Socker...



Ja, jag erkänner, jag är sockerberoende på riktigt. Det är liksom allt eller inget, det går inte att bara äta lite för det blir alltid för mycket. Idag har jag ätit massa godis och vet ni, jag däckade i någon timme av allt socker.

Socker och jag funkar inte ihop. Detta, tillsammans med all abstinens som medföljer, ska jag göra något åt från och med nästa vecka. Jag ska försöka som så många gånger förr. Nu j-lar!

Jag vill inte vara sockerzombie.

Vitt på marken...



Det sa "bam" (åska) och sen kom haglet. Det blev alldeles vitt överallt. Nu regnar det och det är lika med slaskväder ute.

Tvättmaskin...



... är beställt.

Ska bli skönt att köra sitt eget race när det gäller tvätt. Slippa anpassa sig efter bokade tvättider... bara lalla på hemma i lugn och ro medans tvättmaskinen gör jobbet.

Jobbas...



Snart bär det av till jobbet. Idag börjar jag när jag slutar imorgon.

Mums...



Dricker inte kaffe så ofta men när jag gör det så tycker jag att det passar ypperligt med choklad till. Idag så blev det kaffe och mumsmums, bra kombination.

Måndag...



Jag och måndagar kommer inte riktigt överens men jag ska jobba på det.

Popcorn...



Gott, men jobbigt när det fastnar i tänderna. Inte för att jag äter det just nu men kom att tänka på popcorn när jag tänkte på busiga gumsan som jag länkar till, haha.


När du vill vara för dig själv en stund...



...då är det skönt med de underskattade hörselkåporna. Så skönt att försvinna in i sin egen lilla bubbla en stund, höra bruset i öronen (konsekvenserna av att man har vistats i för högljudda miljöer).

Funderar på att börja i yoga också för jag är alldeles för mycket uppe i varv för tillfället, funderar ju t.o.m i sovande tillstånd.

Höstrenovering...



Tonat håret, sparar ut mitt korta hår så då behöver det fixas ibland med någon trevlig toning. Alltid lika spännande att se resultatet, kan ju bli hur som helst.

Mycket musik här...



Nu blir det mycket musik här ikväll, härligt.
Måste bara lägga in denna också. Så här känner jag mig ikväll.

Natti!

Vackert...


Kreativt...


En till...



Nu har jag lyckats få till en till, måste ta en paus igen. Snart ett nytt försök.

Vad gjorde jag idag?

Jag målade naglarna... kanske jag fortsätter imorgon.

Nagellack...



Jag och nagellack kommer inte riktigt överens. Varför? Några tips och trix? Vänster hand blir bra men höger... ser ut som att jag doppat naglarna i burken. Nu har jag gjort om det så många gånger, sju naglar funkar än så länge men jag har tre kvar. Måste ta en paus och sen ta nya tag. Hur målar man sig på höger hand om man är högerhänt?

Smidig...



I går på jobbet hade jag sådana där torra och jobbiga "höstläppar". På lunchen kom jag på den strålande idén att jag skulle peela mina läppar med tröjärmen så att det torra försvann. Peelade som attans, krämade på med läppcerat och sedan gick jag tillbaka till arbetet igen. Lallade runt där, hjälpte kunder och... sen såg jag mig i spegeln, samtidigt som en arbetskamrat tittade på mig med stora ögon...

Jaa, bilden talar väl för sig själv...

Denna låt blir kvällens låt...



Mycket fin bit.

Ny dag nya tag...



Jag är fortfarande mätt efter min lilla semester, Pitepalt mättar magen. Har jobbat hela dagen, skönt att komma hem och ta det lilla lugna. Jobbar lång dag imorgon också men sen blir det lite lugnare resten av veckan.

Gröna skogar...



Nu bär det av till kända marker i några dagar, ska bli skönt som omväxling.

Muggen...




Sådär, klart för idag. Nu är det te som gäller sedan blir det nanna kudden.
  

Rock on...



Bra låt att städa till. Nu åter till städningen efter en liten välbehövlig paus.

Bil...



Nu blir det inte buss varje dag, nu får jag lyxa till det med bil igen. Hämtade en bil idag fast inte till mig, jo lite till mig, bara liiite. Den är fin och glänser som en pärla, nypolerade som de brukar vara när man hämtar dem. Det är väl sällan de glänser så fint som just då.

Blev en avstickare till Ikea också, uppdaterade kuddar till soffan, lite "makeover" så här till vintern.

Angående gårdagen...



Igår när jag kom hem efter en lång arbetsdag så möttes jag av en inte fullt så välkomnande syn, jag hade fått oväntat besök.

Hur kan dessa bli så stora här nere? Äter de något olämpligt eller vad?

Inredning...



Inredning är skojsigt. Brukar kika runt på inspirationsbilder, jag har många idéer men så länge jag inte har ett hus eller en insatslägenhet att gå loss på så får det bli inredning med begränsningar. Jag kan ju inte börja bygga om ett kök eller slå ut en vägg direkt.

StyleRoom kan du kika på inredningsbilder från andras hem, hur kul är inte det? Hihi. Där kan man få massa tips, idéer och inspiration.

Bilden ovan hittade jag på  Homepoint.se .

Dagens...



Portishead-Road



Portishead-Glory Box

För er som inte lyssnat på Portishead förr. Skönt flummig musik.

Sussa...



Det var trevligt på miniresan igår. Kikade runt på lite olika bilar så att vi har något att jämföra med. Imorgon blir det att kika bil igen, kul.

Nu är jag en tröttis, måste ta en tidig kväll så att jag orkar kliva upp före tuppen imorgon.

Brum brum...



Nu ska vi och kika på bilen. Ska bli kul med en liten miniresa.

Kvällens låt...




Tänkvärd...

Jobbat...


Kom nyss hem från en lång dag på jobbet. Nu blir det mat, Idol och sen natten. Ska åka och kolla på en annan bil imorgon. Spännande.

Favorit just nu...



Jag har en favorit i mitt badrumsskåp.

Suck...



Min bil är trasig, den har varit med länge. Det kommer att bli för dyrt att laga det fel som behöver fixas... så  *snyft* det blir nog att skrota den. Summan att laga bilen skulle bli lika med värdet på den. Känns lite smådeppigt även fast det bara är en bil.

Klockrent...




Skön låt! Lyssna och njut.

RSS 2.0