Free Web Counter
Free Counter Neuskas -

Rebel Yell...



Billy Idol - Rebel Yell

Skön gammal goding.

Tjohoo...



Helt spontant och oplanerat så blev det inköp av ett månadskort på gymmet idag. Det var så skönt att träna och få ut lite överskottsenergi som har lagrats.Tjohoo!

Upp och ner...

 

Story Of The Year - Wake Up

Häromdagen visste jag inte vilken sida jag hade vaknat på för jag kände mig som en kvast. Idag känns det som att jag har vaknat upp och ner. Lustigt.

Sweetie...



Eftersom jag är inne på grapefrukt för närvarande så blev jag nyfiken på denna frukt som ser ut som en grön grapefrukt. Den smakade sött med en besk eftersmak, skum kombination. Jag håller mig till grapefrukt, namnamnam.

Sliten...



Jobbat idag. Vet inte på vilken sida jag har vaknat idag, jag känner mig och ser ut som en kvast.

Städmaskin...



Nu ska jag roa mig med att leka städmaskin här hemma.

Räkor...



Det har varit en trevlig helg. Blev bortbjuden på räkor som är mycket vanligt att äta här nere. Kan säga att jag inte var så smidig på att skala räkor från början men med lite övning så tar det sig.

Ok... det känns lite grymt att skriva att jag har ätit räkor när bilden är så gullig...

Den här...



...tunikan (klänningen) är jag nyfiken på. Jag gillar att det är lite längre ärmar på den, fattas bara att rocka till tunikan med lite smycken och grejer. Kanske blir den mitt nästa inköp, kanske inte.

Smått beroende...



...av grapefrukt. Jag kommer nog att äta mig less men just nu är det gottgottigottgott!

Ny dag...



Ledig idag och imorgon sen så jobbar jag hela helgen. Vad göra? Kanske något vettigt? Nää, det är ju så tråkigt. Borde ge mig ut och promenera men då kan man ju frysa, det är ju ändå 1+ grader. Skulle kunna roa mig med att ta fram hantlarna, jag måste ju börja någonstans. Sitter och tittar ut på fotbollsplanen här utanför, kanske skulle ta och klättra över stängslet och ta mig några flåsande varv men då hade väl "plingplong" plockat in mig. Nåja, jag kommer nog på något snart... återkommer.

Tea-time...



Nu är det soffan och te som gäller.

Från Idrottsgalan...



Timo Räisänen framförde en bra och intressant version av "Simply The Best".



Två...



dagar utan sötsaker. Puh, abstinensen spökar.

En dag utan...



...sötsaker avklarad. Tjohoo! Nu är jag inne på andra dagen...

Te...


Nu är det dags för att krypa upp i soffan bland alla kuddarna med en kopp te i handen och kika på Idrottsgalan.

Nya skor...



Nu har jag äntligen hittat ett par sköna skor att arbeta i. Jag går och står mycket på jobbet så det är en fördel med bra skor, har haft dåliga skor i ett halvår nu och det känns... ajaj i fötter och knän. Nu återstår det att se om jag märker någon skillnad.

Det blev pannkaka av första veckan...



Klarade inte veckan utan sötsaker. Var inte helt mentalt inställd på att sluta med godsakerna så då gick det inte. Idag har jag köpt en stor godispåse med masa olika sorters godisar. Nu har jag ätit godis med inställningen att jag ska sluta imorgon, nu är jag förberedd. Det går inte att sluta om jag bara slutar mitt i allt, jag måste vara förberedd. J-la sockerzombie, helt galet. Att vara sockerberoende betyder ju faktiskt som det låter - att man är beroende. Nu ska jag köra stenhårt, allt eller inget. Kan inte äta en godis då och då, det går inte. Måste sluta helt när jag väljer att sluta med sötsakerna, så är det!

Det kommer att bli tuffa veckor men jag SKA klara det! Abstinens med tillhörande taskigt humör nästa!

Jobbat...



Jobbat från morgon till kväll, snart är det nattmössan på för att snart kliva upp och jobba igen.

Tisdagens...



Skön dansa-låt.

Har gått i magdans för något år sedan, denna låt får "magdansmovsen" att vakna till liv.

Fontänen i badrummet...




Jag har tonat håret ikväll, alltid lika spännande att få se resultatet. Denna gång blev jag inte nöjd, det blev för mörkt vilket medförde att topparna blev lite för mörka i jämförelse med resten av håret. Skönt att det bara var en toning som jag använde och inte en permanent hårfärg.

Sen så har jag tvättat kläder. För att få igång tvätten så måste man vrida på en spak och sen dra på kallvattnet på full fräs. För att sedan slå av vattnet måste man vrida av kranen först och sen vrida tillbaka spaken. Jag drog i fel spak... sen så skulle jag vrida av kallvattnet... Slangen i badkaret gick bärsärkargång på grund av trycket från kallvattnet, jag försökte skydda mig från strålen samtidigt som jag försökte vrida av kranen. Uuuuuii kalldusch!! Jag blev blöt, det rann vatten från taket och ner på väggarna, dörren, spegeln, tvättmaskinen, golvet... badrummet är fortfarande blött även fast jag försökt torka väggar, tak, golv, tvättmaskin... suck.

Måndagens melodi...



Apocalyptica - Fade to Black (Metallica)

Slappardag...



Idag har jag roat mig med att slappa på min lediga dag. Jag har inte gjort många knop, slapp städa för det fixades igår så jag passade på att ligga nerbäddad läääänge och sen lite till. Snart ska det åkas och handlas för att uppdatera kylen och skafferiet, väntar på mitt sällskap bara.


Söndag...



Anna Ternheim - My secret

Abstinens pågår...



Jahapp, det var den helgen det. Jag är ledig imorgon, ska bli så skönt att vara ledig en måndag, för som jag tidigare nämnt så kommer jag och måndagar inte riktigt överens.

Har städat hela dagen lång och det har flytit på. Blev taggad till det för nästa helg kommer det besök, passar pefekt för jag lyckas som omväxlings skull vara ledig hela helgen. (!?)

Annars då? Jaa, annars så försöker jag åter igen, efter juluppehållet, att ta igen mitt "sluta äta sötsaker-projekt". I dag kom grannen över med en STOR godispåse med skum- och chokladtomtar, då smög jag iväg och gömde mig med påsen, tänkte att "jag kan ju bara äta en". Jag blev påkommen med påsen i handen... det blev ingen chokladtomte, suck. Första veckorna är jobbigast och detta är första veckan... puh! Ska klara, inte ge mig godis!

Music...



Anna Ternheim

Har sett henne live, hon var grym. 

Trötter...



...det är jag idag det.

En bättre dag...



Ny dag, nya tag..

Tjohoo! Detta är en bättre dag, nu kan jag lämna starten på denna vecka bakom mig och gå vidare. Trevligt med bättre dagar.

Vad säga?



Vilken start på veckan, helt galet.

I sminkväskan...



Senaste inköpen: Mascara från Kanebo Sensai - bra till ögon som vill tåras ibland, sitter bra. Helena Rubinstein Magic Concealer - nästan som en foundation, bra även som highlighter. Kanebo Sensai Fluid Finish - foundation som är bra om man har torr hy, bibehåller fukten.

Tillbaka...



Nu är jag tillbaka dit snön inte hittar. Det har varit  full rulle uppe i kylan, inte många timmars sömn och många mil bakom ratten. Jag har färdats hit och dit, skojsigt har det varit. Nu sitter jag här och ugglar framför datorn, vilken omställning från en dag till en annan. Jag har då min "bulle" iaf, mitt substitut till en riktig voffare. "Bullen" kom med tomten och han var varmt välkommen.

RSS 2.0